faq

Frequently asked questions

Трябва ли да съм регистриран потребител, за да направя поръчка?


He e зaдължитeлнo дa ce peгиcтpиpaш, зa дa нaпpaвиш пopъчĸa. Kaтo peгиcтpиpaн пoтpeбитeл, oбaчe, мoжeш дa получаваш информация за предстоящи кампании, както и да следиш всички предиши активности чрез потребителския профил.
Мога ли да поръчам по телефона?


Да. Особено полезно е в случаите, когато имате нужда от консултация – ние ще Ви посъветваме и ако прецените – може директно да поръчате.
Каква сума ще трябва да платя при промяна в цената?


Потребителят ще заплати цената на стоката, актуална по време на поръчка
Кои банкови карти се приемат?


В Zdravoauto се приемат следните карти: Visa,и MasterCard.
Безопасно ли е моите банкови и лични данни?


Zdravoauto гарантира, че е напълно безопасно да използвате Вашите данни при покупка от Zdravoauto.com. Цялата информация се изпраща в криптиран вид, за да се гарантира пълна защита на конфиденциалната информация. Прочете повече в нашата Политика за Защита на личните данни.
Може ли адресът на доставката да бъде различен от моя?


Да, имаш възможност да посочиш друг адрес за доставка, различен от твоя.
Как мога да платя на куриерската служба, когато избера наложен платеж в омента на доставката?


Ако изберете плащане с наложен платеж, е възможно да платите само в брой. Трябва да платите на представителя на куриерската служба. За да улесните транзакцията, Ви препоръчваме да имате в наличност точната сума пари в брой за сумата на поръчката (това обаче не е задължително).

Ако поръчката Ви бъде изпратена като две отделни пратки, ще трябва да заплатите на части сумата на куриерската служба.
Кой ще достави моята пратка?


Пратката Ви ще бъде доставена с куриер. Повече информация относно срока и начина на доставка можете да намерите в „Доставка
Как да разбера кое масло е подходящо за мен?


Най-добрият начин да разберете подходящото за Вас масло е като се позовете на сервизната книжка на автомобила. В нея производителят описва както типа масло, така и необходимото количество за съответния агрегат.
Колко е гаранцията на акумулаторите?


Гаранцията на акумулаторите варира в зависимост от различните марки и различните приложения. За всеки един акумулатор в сайта е включена информация за срока на гаранция. При покупка Вие ще получите надлежно попълнена гаранционна карта, валидираща гаранцията.
Как да процедирам при рекламация?


В случай на технически проблем, можете да се обърнете директно към вписаните в гаранционната карта оторизирани сервизи.
Какво става в случай на връщане на стока?


Потребителят има право да върне закупен от него продукт от интернет магазина zdravoauto.com в срок от четиринадесет работни дни от получаване на доставката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Детайлна информация относно начина може да намерите на: Общи Условия/т.5